René trives godt i jobbet som lokalområdets cykelmekaniker: "Sjovt at være med til at starte en cykelforretning op fra bunden"

Renés ansvar strækker sig ud over værkstedet og ind i butikken, hvor han hjælper og rådgiver kunderne. (Foto: Cykelkram)
Profilbillede
dato

I Kibæk har René Jeppesen siden 2020 været den erfarne cykelmekaniker hos Cykelkram på Rolighedsstræde. Hans rejse fra at reparere bagbroer på biler til at samle og servicere et bredt udvalg af cykler og elcykler har været en rejse præget af glæde for lokalområdet og tid til familien. Lær René bedre at kende her.

René har 24 års erfaring med cykler, og blev udlært tilbage i 2002. Han deler sin rejse og motivation for at ende netop hos Cykelkram:

"Jeg har arbejdet hos to andre cykelmekanikere. Men jeg endte hos Cykelkram, da jeg selv bor i nærområdet i Kibæk, og da vi har meget bedre arbejdstider, som passer bedre til familielivet, end hvad andre cykelforhandlere har."

Han starter sin dag klokken 8 og kaster sig ind i en dag fyldt med alsidige opgaver, der spænder fra samling og service af cykler og elcykler til kundevejledning og lagerstyring.


René sørger for en kort prøvekørsel af en samlet elcykel i butikken (Foto: Cykelkram)

René beskriver, hvordan han trives med friheden og ansvaret i sit arbejde, hvor han har indflydelse på opgaverne og deres rækkefølge.

“Jeg trives rigtig godt med den frihed og det ansvar jeg har på mit arbejde. Der er nok af arbejdsopgaver, og jeg har selv stor indlydelse på hvordan og i hvilken rækkefølge de skal udføres. Det er dejligt med skiftende opgaver i løbet af dagene. Hvis ikke jeg samler eller servicerer cykler, så rådgiver jeg og hjælper jeg kunderne i butikken, og ellers kører jeg truck på lageret.”

Renés ansvar strækker sig ud over værkstedet og ind i butikken, hvor han hjælper og rådgiver kunderne. Han deler begejstringen ved at se kunder finde den perfekte cykel:

“Det er skønt at se, når en kunde for sat sig på den helt rette elcykel for dem. Og hele processen med i fællesskab at spore os ind på hvilke behov og krav de har til en cykel, og derefter at finde den rette cykel til dem, er noget der spreder glæde til langt efter fyraften.”


René i cykelværkstedet, hvor alle cykler og elcykler bliver samlet og klargjort (Foto: Cykelkram)

Sjovt at være med fra starten
René har været med siden starten af Cykelkram og mindes de tidligere dage, hvor bagbroer på biler blev udskiftet i de lokaler, der nu huser en velrenommeret cykelbutik.

Han har nydt at være med til at opbygge forretningen fra bunden og sammensætte et kvalitetsudvalg af cykler.

"Det har været sjovt at være med til at starte en cykelforretning op fra bunden. Derudover er det dejligt at gense en masse kunder fra min tid hos de andre cykelforhandlere. Det er godt at se, at kunderne gerne vil køre lidt ekstra for at få den helt rigtige elcykel til den helt rigtige pris."

René Jeppesen repræsenterer ikke kun et ekspertiseområde inden for cykelmekanik men også en lokal hjertevarm tilgang, der har været med til at forme Cykelkram til det, det er i dag – en elsket del af Kibæks fællesskab.

Du finder meget mere om Cykelkram ApS på deres Facebookside og hjemmesideBesøg Cykelkram på adressen Rolighedsstræde 8 A i 6933 Kibæk.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Cykelkram ApS