DIF DM-ugen er i gang i Herning Kommune

Foto: Herning Kommune.
dato

Uge 25 står i sportens tegn i Herning Kommune, hvor DM-ugen løber af stablen fra den 17. til 23. juni. Her skal 138 guldmedaljer uddeles til danmarksmestre i 85 forskellige discipliner.

Herning byder på en unik sportsoplevelse med tre store sportscentrummer: Herning Midtby, Sportscenter Herning og Herning Atletikstadion. Alt er gratis for publikum, og borgmester Dorte West udtrykker stolthed over at være værtsby for denne store begivenhed.

DM-ugen er en enestående mulighed for at opleve sport til vands, til lands og i luften. Eventet minder om et mini-OL med 40 forskellige sportsgrene, og man kan nemt komme rundt ved hjælp af gratis shuttlebusser. Oplev stangspring, længdespring og beachvolley på Torvet, boksning på Tinghuspladsen, cykelløb i Hernings gader, og styrkeløft og skydning på Biblioteket. Sportscenter Herning byder på danmarksmesterskaber i alt fra dart og gymnastik til billard og bordtennis.

Fra den 21. til 23. juni kan man selv prøve kræfter med forskellige sportsgrene i "Kom-og-Prøv"-parkerne ved Kousgaards Plads og Sportscenter Herning. Her kan man blandt andet prøve faldskærmsudspring med VR-briller, street curling, bueskydning, basket, bowling, flag football, kajak og speedway.

DM-ugen starter med pokalfinalen i fodbold for kvinder mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF den 19. juni kl. 18.00 på MCH Arena. Fanzonen åbner kl. 16.00 med fodboldaktiviteter, konkurrencer og livemusik. Gratis billetter kan downloades online.

For at få overblik over DM-ugen kan man downloade den officielle app, som findes i App Store. Trafikken i Herning vil blive påvirket af arrangementet, og midlertidige vejlukninger vil blive etableret for at sikre en trafiksikker afvikling. Mere information om trafikale ændringer kan findes på herning.dk.


https://www.herning.dk/nyheder/2024/dif-dm-ugen-er-i-gang-i-herning-kommune/
Kilde: Herning Kommune